sled-shoka-ot-skandala-s-kristiian-i-sled-kofti-kontuziiata-pri-posledniia-si-mach-bojinov-nameri-opora-v-decata-si-eto-kakvo-obeshta-na-sina-si-valer-1

Куп неприятности се стовариха върху главата на Валери Божинов през последните няколко седмици.

Футболистът обаче не се предаде пред тях, а се съвзе, благодарение на децата сиВалери – младши и Никол, узна HotArena!

Изказванията на участника-хомосексуалист в „Биг Брадър“Кристиян Стойков, при това в национален ефир, а именно – че лицето е „преспало с Валери Божинов“,

сринаха психиката на спортиста.

Нападателят на „Партизан“ прие, че признанието на момчето е свързано с него и в яда си обяви, че ще потърси сметка на реалити героя в съда.

Дори адвокатът на Валери – Георги Градев, бе нарекъл емоционалното състоянието на футболиста, след като е чул думите на Кристиян – шок, който е продължил близо 2 часа.

В следващите няколко дни Божинов също бил не по-малко афектиран и не можел да преживее клеветата.

Стойков все пак се извини на футболиста на следващия ден, след като бе изгонен от Къщата. Но това едва ли е заличило психическата „травма“ на Валери от раз.

Покрай този скандал съпругът на Николета Лозанова се сблъска и с няколко несполуки в професионален план. В последните два мача на „Партизан“ Божинов не успя да бъде особенополезен на отбора си, въпреки че се беше заканил, че ще даде максимума от себе си.

Дори при последния двубой срещу „Бате Борисов“ се контузи още в самото начало на първото полувреме и бе изваден от игра.

Най-голямата му мечта – тимът му да се класира за „Шампионска лига“, също не се сбъдна и „Партизан“ отпадна. Сега повече от всичко желае травмата на глезена му да мине по-бързо, за да влезе в състава на националите срещу Норвегия в квалификациите за Европейското първенство в началото на идния месец.

Докато за физическите наранявания на Божинов се грижат лекари, то за оздравяването на душевните му – се грижат двете му деца – Валерко и Никол. Отстрани изглежда, че те го зареждат положително и го карат да забравя за неприятностите. Вдъхват му кураж и го насърчават да гледа по-оптимистично на бъдещето.

Това подсказа самият спортист в Instagram, където изпадна в сантименталност и публикува две снимки, на които той е с наследниците си поотделно.

За Никол написа, че тя е неговата любов, а за Валери – че е неговата гордост и му обеща, че винаги ще бъде до него.

Съпругата му – Николета Лозанова, също му оказа подкрепа

hotarena.net

Вижте още