skandalnata-policaika-anna-vitanova-se-jeni-za-amerikanec-1

Чернокосата фурия Анна Витанова, която е най-известното лице от родната полиция, след като демонстрира „любовта“ си към циганския етнос в Орландовци, минава под венчило, дочуHotArena.

37-годишната красавица от МВР от известно време се оплаквала, че й е писнало да обира хорската злоба. Колегите й смятаха, че планира да се премести в Полша, тъй като е получа предложение за работа там.

Брюнетката обаче смята да стане американска домакиня, тъй като от доста време си кореспондира с бивш учител по история от САЩ.

10-тина години по-възрастният мъж от доста време я навивал да му пристане, а след последното разследване срещу нея, заради расистките й изцепки във Фейсбук, тя сериозно смята да напусне страната завинаги.

Кариерата на Анна Витанова започва като подгласничка на Мис „Кюстендилска пролет“ през 1994 г. Успехът й я тласнал към музикална кариера, но заради слаби музикални данни, се наложило да стане тв водеща.

В продължение на 9 години, от 1998 до 2007 г., хубавицата репортерства във военния ресор. Минава през кюстендилската кабелна телевизия „Армтекс“, а после води новини в „Евроком“.

От любов към мъжете в униформи и конете, отива в полицейската школа в МВР в Пазарджик.Според мълвата, там залюбила инструктора си, а после и висш началник в Гранична полиция, където след завършването си красавицата била назначена.

Следва още един скандал с местна мутра, с която се заиграва, пише „Всеки ден“. Уж се кротва за няколко години, но не съвсем.

Името й отново стана известно в „Нощта на белия автобус“. Пресцентърът на МВР я препоръча на медиите като служител на реда, пострадал от протестиращи.

Витанова се появи на живо, пред камерите на Би Ти Ви, с превързана ръка, насинена и с оплаквания, че е била малтретирана. Протестиращи обаче я разпознаха като най-агресивния полицай на протестите и дори споделиха, че се е налагало колегите й да я усмиряват.

hotarena.net

Вижте още