f0f60e888c764e5e02ad91162dd0e30e_k[1]

Дрехите са нещо много повече от средство, посредством което предпазваме голото си тяло от студа, или си създаваме комфорт.

Облеклото се е превърнало в огледало на човека още преди векове. Хората са казали „Дрехите правят човека”. И са били доста мъдри. Защото нашето облекло е най-лесният начин, по който можем да заявим себе си и да декларираме отношението си към живота като цяло. Разбира се, това включва и нашите копнежи.

Облеклото на жените например, издава сложна поредица от сексуални желания, писа БГНЕС. Ако се вгледате по-добре в нейното облекло, ще можете лесно да разгадаете какво не смее да изрече, но тайно се надява.

Ето няколко комбинации и тайното им значение:

Тесни дънки и токчета. При тази комбинация жените недвусмислено казват „Виж ме“. Облече ли се по този начин, жената иска да бъде забелязана. Дънките подчертават извивките й, а токчетата визуално удължават краката. Сигурен залог, че тя е привлечена от някой мъж и цели да го заинтригува.

Мекият пуловер издава жажда за близост. „Ако мислиш, че е мек, почакай да докоснеш кожата ми“. Това си мисли почти всяка жена, която е облечена с пухест, мек и топъл пуловер.

Малка червена рокля означава „искам цялото внимание“, особено, ако акцентира върху талията и е в ярък цвят.

Примери има още много. А как се обичате вие и какво искате да кажете?

Вижте още