20150831.jacxxspruc

Пламен Кючуков-Пацо, който се почу покрай участието си в предишно издание на „Биг брадър“, коментира участниците в сегашното риалити и най-вече – „тънката“ им част.

С вещината на познавач на женската хубост той дава добра оценка за гърдите и дупето на Силвия, но за ромката Ирена не е така благосклонен. „Не бих правил нищо с нея, защото устата й мирише лошо“, заявява Бекъма от Гълъбово пред „България днес“.Пацо не крие, че благодарение на участието си в „Биг брадър“ е станал популярен, а славата му е подействала като наркотик. Главоломно нараснали и успехите му сред жените. Пазо с гордост споделя, че „спрял да ги брои, когато минали 500″, но затова пък „запазил мили спомени с някои от тях в над… 180 порноклипчета“.

Мачото, който така и не успя да си намери съпруга, въпреки че за това бе спретнато цяло шоу, твърди, че обича волния живот и купоните. Колкото и да е странно, той завършва второто си висше образование със специалност „Индустриален мениджмънт“ в Габровския технически университет. Първото си висше по социални дейности Пацо взел в Тракийския университет. /БЛИЦ 

Вижте още