pak-naglasena-rabota-veche-e-iasen-pobediteliat-v-big-bradar-vijte-koi-e-1

Изцяло изрисуваната половинка на Боби Ръгбиста – Никита Джонсън, ще е големият победител в този сезон на „Биг Брадър”. Това издават хора от екипа на предаването, узна HotArena.

Ескцентричката блондинка се превърна в един от най-колоритните участници в шоуто. На финала тя ще се изправи срещу своята настояща дружка – Анита.

Двете демонстрират топли отношения в момента, но само след два дни ще станат преки конкуренти за голямата награда от 20 бона. Никита за втори път бива спасявана от изгонване, пише „България днес”.

Въпреки че се прави на хрисима и смирена, съквартирантите определят Джонсън като най-злобната жена, която някога са срещали. Нейният образ се превърна в силен коз в ръцете на продуцентите и те нямали никакво намерение да я гонят от шоуто, независимо от зрителския вот.

В Къщата може да печели врагове, но навън Никита се превърна в любимка на голяма част от родните випове. Николета Лозанова дори написа за нея следното: „Жената с най-красивата душа. Ти си нашият победител!”, явно симпатизирайки на блондинката.

Плевенчанката Анита успя да стигне до края на предаването благодарение на любовната интрига, която извъртя. С поведението си тя накара половинката си да влезе вътре и да й даде урок. Анита използва тази ситуация, за да спечели състраданието на зрителите чрез денонощен рев.

Този сезон на риалити предаването обаче претърпя фиаско заради цинизмите и физическото насилие, което бълваше през последния един месец.  Зрителите останаха меко казано разочаровани, а рейтингът бе отчайващо нисък.

hotarena.net

Вижте още