nina-dobrev

Нина Добрев – холивудската актриса с български корени, е на първо място в списъка на 15-те най-красиви жени в киното. Класацията е в сайта ravebin.com. Подборът на хубавите жени е направен от индийската журналистка Мушуми Банерджи, която е автор в онлайн страницата.

Тя публикува информация и снимки за популярни личности, екзотични градове, мода в храненето. Има около 30 млн. домейни, като повече от половината потребитили са от Индия. “Най-красивата жена в света. Тя е българо-канадска актриса и модел. Родена е в България, но израства в Канада”, пише сайтът за Добрев, която води пред останалите 14 актриси.

Най-близо до българката е Емануел Шрики – канадка, която е в киното от 10-годишна. Има роля в “Менталистът”, а зрителите я разпознават покрай участието ѝ в “Не се шегувай със Зоан”. На трето място е американката Джесика Алба, следвана от Диана Агрон, която освен актриса е и певица и танцьорка.

След това авторката Банерджи подрежда едни от най-големите кинозвезди, които са и всепризнати красавици. Те са Моника Белучи, Оливия Уайлд, Скарлет Йохансон, Пенелопе Круз, Хейдън Пенетиер, Анджелина Джоли, Чарлийз Терон, Мерием Узерли, Кийра Найтли, Олга Кириленко и накрая в класацията е Ан Хатауей.

blife.bg

Вижте още