kuchkova-bez-grim-sreshtu-heitarite-vijte-s-kakvo-moje-da-se-pohvali-eli-1

Ако си мислите, че Мис Плеймейт обича да се снима най-вече гола – грешите!

Еротичните фотоси са просто работа, а тези без грим – тайната страст на Ели. Поредният такъв краси от няколко дни профила ѝ във Фейсбук, видя HotArena.

Ели позира във фитнес залата в спортно облекло, подчертаващо перфектната ѝ фигура, с наметната на врата хавлия и в напълно естествен вид. Кучкова е със задължителната си усмивка, която озарява лицето ѝ по-добре от всеки фон дьо тен.

Това не е първата снимка, с която плеймейтката увековечава посещенията си в залата. Отзивите на феновете явно я подтикват все по-често да се престрашава да показва „натурална“. „Ти си богиня“, пише фен под последното селфи в огледалото на фитнеса.

Кучкова е вложила много средства във външния си вид и не пропуска момент да се изфука с крайния резултат. Миловидната и същевременно доста палава блондинка често слага в малкия си джоб редица известни красавици.

Колко от тях могат да се похвалят, че изглеждат така добре, колкото Кучкова, без да са претърпели дългото гримиране, което ги прави неузнаваеми? Ели явно осъзнава този свой плюс и гледа винаги да е не само с едни гърди, но и с едно селфи напред.

Положителните коментари под натуралните снимки валят един след друг, а феновете на красавицата толкова им се радват, че дори правят колажи с тях.

Явно Ели Кучкова е от тези жени, които изглеждат по-добре без грим, отколкото със. Радваме се, че и самата тя го осъзнава и не се загрозява целенасочено, както много други свои колежки.Натуралното винаги е на почит, особено когато е красиво!

kuchkova-bez-grim-sreshtu-heitarite-vijte-s-kakvo-moje-da-se-pohvali-eli-3

hotarena.net

Вижте още