koi-vliza-vav-vip-bradar-palen-spisak-s-uchastnicite-i-honorarite-1

Две седмици остават до старта на ВИП Брадър, в който тази година ще блеснат доста звезди, узна HotArena.

Сезонът започва на 14 септември, веднага след Биг Брадър.

За 60 000 лева са се навили да покажат ежедневието си и

дует „Ритон“.

От тях се очаква да разкажат подробности за брака си, отношенията с Филип Киркоров и да разкрият слабите си места като семейство. Именно с тях трябваше да бъде и Драго Чая, който в последно време няма особено много ангажименти и се чуди с какво да се занимава. Катя, Здравко и фолк дивата Преслава държат първенството по високи хонорари, на фона на ниските тазгодишни пари, раздавани за участие, които са рекордно ниски.

Светлана Василева

също влиза в Къщата. Бившата плеймейтка със сигурност ще има с какво да е интересна на зрителите.

В продукцията ще вземат участие още редица позабравени певици.

Луна и Сашка Васева

със сигурност ще прекрачат прага на Къщата в Нови хан срещу скромните 40 бона хонорар. Луна се очаква да разкрие как е спечелила парите си и какво е правила в Турция и САЩ. Певицата в последните дни е във фокуса на вниманието с желанието си да се изявява и като политик. Дупнишката Мадона Сашка Васева пък се очаква да бъде разговорлива и да разкрие за отношенията си с Братя Галеви и мъжа си Христо Бакърджиев, с когото ту се бият, ту се обичат.

Сред звездите вътре са още Катя Близнакова, наскоро омъжила се за грък, както и Кристина Димитрова. От последната се очаква да говори за младите си любовници и за Агент Тенев. Катя Близнакова, нашумяла в зората на демокрацията с „Лиляно моме“, пък трябва да прави сеири. Тя е известна с кибритлийския си характер, както и с пиянството си.

Със сигурност в шоуто ще вземе участие и актуалната златотърсачка, представяща се за манекенка,

Моника Валериева.

Брюнетката вече е снимала и визитката си за влизане. Поканата към бръмчалката дошла, след като плеймейтката Николета Лозанова и фолк певицата Андреа направиха публичен чат, осмивайки певческата „дарба“ на Моника. Те успяха да я превърнат в медийна звезда и да се разшуми отново около името й, което до момента е свързвано единствено с богати мъже, които след това й бият шута, оставяйки я без нищо. Сред най-известните любовници на Моника е Валери Божинов.

Недоразумението Джорджано също се очаква да влезе в най-известната Къща у нас. Той се е съгласил да участва срещу символичния хонорар от 12 000 лева, научи „Всеки ден“.

Под въпрос е присъствието на

Кичка Бодурова.

Певицата си е дошла от Америка и води преговори с шоуто, но май искала твърде висока сума – поне 130 000 лева. Поканена е и Кристина Димитрова, но тя все още не е казала „да“. На „Големия брат“ са отказали категорично Васил Найденов, Нели Рангелова, Дарина Павлова, Деси Тенекеджиева, Миглена Ангелова, както и фолк дивите Ивана и Андреа.

hotarena.net

Вижте още