zarko-progovori-niama-da-se-varna-pri-desislava-sega-ima-mnogo-jeni-okolo-men-vijte-negovata-prichina-za-razdialata-1

Светлозар Савов проговори за краха в отношенията си с ДесиСлава и разкри своята версия за раздялата, която доста се различава от тази на певицата.

Зарко е категоричен, че връщане назад няма и с фолк дивата няма да се сдобрят, научиHotArena.

Наскоро в свое интервю ДесиСлава заяви, че Зарко много е искал двамата да имат бебе, докато тя все още не е била готова за тази стъпка.

Dess изтъкна именно това неразбирателство като една от причините за раздялата.

„Говорили сме за дете, но и двамата не се чувствахме достатъчно готови за тази крачка. Така че това със сигурност не е причина за прекъсването на отношенията ни“, категоричен е ММА боецът в интервю за в. „Галерия“.

Той не скрива и

разочарованието си от решението на ДесиСлава

да се върне в Пайнер. Според него тя е постъпила като човек, който няма вяра в себе си и собствените си възможности.

„10 години е била без компания, и въпреки това е успявала. Не мисля, че има много изпълнители, които щяха да оцелеят на нейното място. Тази нейна крачка беше излишна, но когато човек няма вяра в себе си, никой друг не може да го накара да повярва“, разсъждава Светлозар Савов.

Макар да е категоричен, че няма да се сдобрят, Зарко не крие, че чувствата им един към друг все още не са охладнели и затова сега и за двамата е много трудно.

Но и добавя: „Откакто съм свободен, интересът на жените към мен е засилен, но на този етап не мисля за сериозна връзка“.

Последното си беше удар под кръста за ДесиСлава, която е силно чувствителна и ревнива.

hotarena.net

Вижте още