er

Ернестина Шинова прие предложението за участие във ВИП Брадър.

Чаровната актриса премислила внимателно поканата на продуцентите на формата. Отговорът й не е бил спонтанен, а предварително премислен.

Въпреки нежеланието й да напусне дома си и Андрей, Ернестина била принудена да приеме. Факт е, че финансовото състояние на семейството й никак не е цветущо. Андрей Слабаков почти няма никакви ангажименти.

За разлика от него, нежната му половинка работи неуморно. Тя поема и допълнителни ангажименти в театъра, за да скрепи семейния им бюджет. Откакто актрисата не е част от „Комиците“, тя разчита единствено на доходите от участието си в театрални постановки.

Андрей Слабаков също не бил очарован от идеята, че той трябва да поеме изцяло грижите за дома им, докато съпругата му липсва, но в крайна сметка приел с охота отсъствието й. Знаейки, че това ще позакърпи семейния им бюджет, той не се противопоставил на решението й да влезе в Къщата.

Хонорарът на блондинката е символичен, но въпреки това тя е доволна. За участието си във формата тя ще прибере около 20-30 000 лева.

Въпреки, че е известна колкото Преслава, продуцентите имат големи очаквания за нея. Начетената блондинка ще вдигне значително общия коефициент на интелигентност на останалите участници в риалитито.ВИП Брадър

Скромната на пръв поглед Ернестина Шинова, всъщност е много устата и знае как да постави всеки на мястото му. Все пак се е учила не от кого да е, а от Андрей Слабаков, коментират запознати.

Риалитито ще стартира тази неделя и в него ще влязат Преслава, Кичка Бодурова, Сашка Васева, Дует „Ритон“, Моника Валериева и Светлана Василева. Очаква се един интересен сезон. И този път няма да липсват интриги. В Къщата ще влезе един от бившите на Преси. Очаква се той да направи всичко възможно да се съберат.

razkritia.com

Вижте още