20150908.eyagszqxjs

Никой не гледа малките таланти от детската „Евровизия“ по Би Ти Ви.

Това сочат актуални данни на пийпълметрична агенция „Нилсен“, която измерва телевизионните рейтинги. Според цифрите „Евровизията“ на Слави Трифонов е близо два пъти и половина по-слабо гледана от „Биг брадър“ по Нова телевизия. Това е поредният провал на Би Ти Ви под ръководството на Павел Станчев, твърдят експерти.Иначе чудесната идея на Би Ти Ви да противопостави на „брадърската“ простотия едно интелигентно предаване с деца-таланти, рухна, защото бе поверена на друг символ на тв простотията – Слави Трифонов, коментира се в медийните среди.

Дългия опорочи шоуто и го обърна на мутренска седянка – все едно е в чалга бар. От екрана на Би Ти Ви се нижат празни фрази, познати смешки и грубоват трудовашки хумор, от който малките изпълнители сигурно се червят зад кулисите.

В същото време „Брадъра“ по Нова следва стриктно класическата си схема и задържа пред малкия екран традиционната си публика. Според прогнозите „ВИП брадър“, в който ще прелее сегашният сезон на „Биг брадър“, ще убие окончателно конкуренцията. В риалити-формата са привлечени атрактивни звезди, а панаирът за „драгия зрител“ е гарантиран.

blitz.bg

Вижте още